4 as Type CNC torentje ponsmachine voor ponsen

4 as Type CNC torentje ponsmachine voor ponsen
Praat nu
Productdetails
AMD-357 serie CNC torentje ponsmachine is een high-effectieve, hoge snelheid en hoge nauwkeurigheid machine. Volgens het aantal turrent-modus bit, het kan worden onderverdeeld in 24 stations en 32 stations. Details zijn als volgt.

24 Station

Aantal

EEN

B

C

D

HET

Aantal stuks

18

8

2

2

2

Ponsen bereik

3 ~ 12.7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8

32 Station

Aantal

EEN

B

C

D

HET

Aantal stuks

18

8

2

2

2

Ponsen bereik

3 ~ 12.7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8


Producten functie:

● Keurt het speciale CNC-systeem met 3 assen van Siemens goed en past digitale AC-servomotor aan om het snel en betrouwbaar te maken.

● Fuselage is C-type Staal lassen, de hele passeren door tempering behandeling om goede stijve en nauwelijks vervorming bezitten

● Uitgerust met een zeer nauwkeurig transmissiesysteem, Snelheid sneller, verplaatsing is instelbaar.

● Met de tweede positioneringsfunctie kan worden bereikt zonder verwerking van dode zones.

● Het transmissiesysteem gebruikt het internationale merk met hoge precisie, grote gids de balschroef, lineaire geleiderail zijn hoge precisie en goede prestaties

● Hoofd pneumatische componenten, elektrische componenten en transmissiecomponenten nemen internationaal bekend merkproduct, dat de stempelwerk perfect maakt.

● Gebruik de AMADA-norm voor het gieten van de geïntegreerde dikke revolvervormschijf en de standaard dikke torentje internationaal universele matrijs.

● Voorzien van een geconcentreerd smeerapparaat, verminder elke wrijving in de bewegingsvrijheid, en verleng de levensduur


Als u op zoek bent naar nieuwe 4-assige type cnc torentje ponsmachine voor ponsen te koop, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper, en het buitenland 4-assige type cnc torentje ponsmachine voor ponsen van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepast, professioneel, concurrerende, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA 4-assige type cnc torentje ponsmachine voor ponsen. En welkom bij groothandel producten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek