Qingdao Puhua zware industriële groep werd opgericht in 2006, totale geregistreerde kapitaal meer dan 8,500,000 dollar, total gebied bijna 500.000 vierkante meter. De groep bezit vier subsidiaire corporation: Qingdao Puhua zware industriële machines Co., Ltd; Qingdao AMADA Numerical Control Technology Co., Ltd; Qingdao Puhua Dongjiu zware industriële machines Co., Ltd en Qingdao Jichuan automatisering Technology Co., Ltd.

Qingdao Puhua en Puhua Dongjiu bedrijf focus op design, onderzoek, ontwikkelen, produceren en verkopen zand blast stand, zand verwerking Netwerkapparatuur, schilderij lijn, bescherming van het milieu apparatuur, alle soorten stralen machine, omvat haak type, crawler riemtype, roller type, type bovenleiding, weg oppervlakte type enz. Alle producten vast auto CAD, leveren de beste prestaties kostenproducten voor gieten, metallurgie, de auto, de scheepsbouw, de bouw, de mijnbouwmachines en engineering van machines. Ze kunnen ook baseren op de eisen van de gebruikers voor het ontwerpen en vervaardigen van verschillende niet-standaard speciale casting machines, bieden de ontwerpen - productie - debugging - opleidingsdiensten voor de integratie van sleutelklare projecten.

Qingdao Amada en Jichuan bedrijf streeft naar die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van Servo aangedreven CNC machine, hydraulische CNC torentje ponsen machine ponsen, speciale dikke plaat CNC bokszak machine, CNC machine feeder, CNC-guillotinescharen, CNC buigende machine en andere verwerkingsapparatuur ponsen. De machines worden veel gebruikt in groene energie, macht apparatuur, auto-industrie, engineering machines, Bouwmachines en andere velden. Ze hebben goede reputatie in de wereld met concurrerende prijs en top-technologie opgebouwd.

Wij zijn vastbesloten om te houden van de leidende positie in de industrie, en certificering van ISO90001, CE en BV is verstreken.

We hebben eigen faciliteiten om te werken aan uw ODM/OEM projecten, onze ervaren ingenieurs machines baseren op uw verschillende vereiste kunnen ontwerpen. Wij ten minste tien nieuwe producten maandelijks vrijgeven om te voldoen aan de nieuwste markttrends, en wij kunnen gemakkelijk volledig uw bulk-orders met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan vijfhonderd verzamelingen van machines. Om te zorgen voor kwaliteit, hebben we professionele kwaliteit inspecteurs te voeren strenge controle in elk stadium, waaronder binnenkomende inspectie, in-proces inspectie en eindcontrole. We hebben ook geavanceerde testapparatuur zodat onze producten bereiken internationale normen ingevoerd. Vanwege de rijke ervaring en uitstekende diensten, zijn wij erkend als een betrouwbare leverancier van vele internationale kopers. Onze producten voeren hoge omzet in zowel de binnenlandse als de internationale markt, hebben we bouwen samenwerking met SANY, Zoomlion, China scheepsbouw en andere companys in china en onze producten hebt geëxporteerd naar Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en en ander gebied, opgericht agenten in de Verenigde Staten, Rusland, Saoedi-Arabië, Iran, Oekraïne, Vietnam en andere landen. Onze producten en diensten hebben gewonnen lokale en internationale klanten goede reputatie en vertrouwen. Om te profiteren van onze sterke ontwerp, ontwikkeling van vermogens en uitstekende diensten, contacteer ons vandaag nog! Wij maken oprecht en succes met u delen.