AMADA-357 CNC REVOLVERPONSMACHINE

AMADA-357 CNC REVOLVERPONSMACHINE
Praat nu
Productdetails

AMADA-357 CNC REVOLVERPONSMACHINE

2. machine functie

1. geavanceerde en betrouwbare hydraulische aandrijving kunt selecteren beroerte automatisch overeenkomt met verschillende dikte metaalplaat en is het handig om het realiseren van bijzondere proces van lamellen, blanking, enz. De punch is uitgerust met automatische hydraulische overbelasting veiligheidsvoorziening, en consistente dringende gelden voor goederen die kwaliteit garandeert.


2. de punch is van FANUC 0iP-controlesysteem.


3. roterende tooling stations zijn van worm wiel structuur met max. diameter van 88.9 ponsen. 


4. dual torentje is van lange invoegen structuur zorgen voor coaxiality van de punch en sterven, waardoor lange levensduur tot de tool en het torentje. T30 hydraulische bokszak press machine cnc Fanuc systeem torentje punch machine


5. ingevoerde pneumatische en hydraulische onderdelen garanderen betrouwbaarheid van de machine.

Geïmporteerde ballscrews met grote hoekuitslag en lineaire geleidingen zorgen transmissie precisie.

De werktafel met harde borstel en stalen bal vermindert ruis en schok van de machine, en beschermt de oppervlakte van het werkstuk.

img_20171130_102727_副本.jpg

Als u naar nieuwe amada-357 cnc-revolverponsmachine koop zoekt, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe-verkoopbedrijf en overzeese amada-357 cnc revolverponsmachine van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepaste, professionele en concurrerende, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit en PUHUA amada-357 cnc revolverponsmachine. En Welkom bij groothandel producten met goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek