Fabrieksleverancier Hydraulische rempersmachine

Fabrieksleverancier Hydraulische rempersmachine
Praat nu
Productdetails

Productomschrijving

Op grote schaal gebruikt in de scheepsbouw, ketel, luchtvaart, bruggen, nutsbedrijven, chemicali├źn, metaalconstructies en machinebouw.

Hoofdfuncties

1.Steel-gelaste constructie, trillingen om stress te elimineren, met hoge sterkte en goede stijfheid.

2. Hydraulische top-drive, standvastigheid en betrouwbaarheid. Mechanische aanslag, stalen torsiestang om de synchronisatie te behouden, hoge precisie.

3. Gemotoriseerde aanpassen apparaat van achteraanslag en rammen beroerte, fijne aanpassing door handwiel, numerieke weergave.

4. Reflectiecompensatie-eenheid geïnstalleerd op de bovenste matrijs. De hand bekroonde de matrijshouder van de bodemmatrijs wordt goedgekeurd voor de machine meer dan 250ton lengte 4000mm.

5. Reislimietbescherming. Volledige machinebeveiliging met veiligheids-interlocker.

Certificaten

Onderdelen

Onze service

Garantieperiode: een jaar

Tijdens garantieperiode, als u om het even welke delen gebroken wegens qulityprobleem hebt, zullen wij u kosteloos door uitdrukkelijk leveren.

Buiten de garantieperiode, als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen, wij zullen onze beste service aan u leveren zoals u gewend bent.

1.Technische bestanden service aangeboden.

2.Alle vragen worden binnen 24 uur beantwoord

3. We bieden OEM

Verpakking en levering

gerelateerde producten


Als u op zoek bent naar nieuwe fabrieks leverancier hydraulische rem persmachine te koop, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper en overzeese fabriek leverancier hydraulische rem pers machine van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, aarzel dan niet om contact met ons op, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepast, professioneel, concurrerend, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA fabriek leverancier hydraulische rem persmachine. En welkom bij groothandel producten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek