Wat is de hydraulische functie van de hydraulische pers?

Wat is de hydraulische functie van de hydraulische pers?


De

Hydraulische pers is de eerste volautomatische en intelligente servo-elektrohydraulische composietpers in de industrie voor stempelsystemen. Vergeleken met traditionele ponsmachines en injectiepersen, heeft het zowel een mechanische structuur, besturingssysteem als functie. Grote doorbraak. De hydraulische ponsmachine gebruikt de zelf ontwikkelde dubbele dode-cyclusservosysteemregelmethode, die een hoge mate van menselijkheid, volledige automatisering, intelligentie en krachtige functies heeft. De

De

De belangrijkste voordelen van hydraulische persen zijn als volgt:

De

1. Snelle blanking: het traditionele type hydraulische pers wordt gekenmerkt door hoge druk en lage snelheid, dus de werkefficiëntie is niet hoog. De servo elektro-hydraulische pers van dit project is toegevoegd met een onafhankelijk innovatief servostructuurontwerp. De reactiesnelheid is snel en de druk kan snel worden verhoogd. De perssnelheid kan meer dan 400 mm / sec bereiken en het drukeffect is beter dan dat van een gewone mechanische ponsmachine. Toepassen op de onderdrukking van hardwareproducten of niet-metalen producten, zoals de typische productie van geëxtrudeerde aluminiumproducten, koffer, horlogeband, brilmonturen en onderdelen, fotolijsten, bestek, borden, sloten, auto-onderdelen en hardwaredelen.

2. De uitrekkende functie: veel metaalvervorming in het productproces maken wordt uitgerekt, strekproducten die in het leven worden gebruikt, zijn zeer breed, rekproducten worden in het algemeen voltooid door de hydraulische pers, terwijl de traditionele mechanische ponsmachine deze functie niet heeft; dit project technologie servo elektrisch De hydraulische pers kan perfect uitrekken op verschillende materialen om producten te vormen, zoals servies, keukengerei, elektrische apparaten, metalen schalen, vloerbedekkingen en verlichtingsonderdelen, enz., en de toevoeging van de nieuwste touchscreen-technologie kan direct Het gebruik van niet-mechanische contacttechnologie om parameters in te stellen, eenvoudig te gebruiken, hoge mate van menselijkheid.

De

Hydraulische technologie is een van de snelstgroeiende technologieën in mechanische apparatuur. De schuif van de pers wordt aangedreven door de hydraulische cilinder en gebruikt voor het stansen en afschuiven van hydraulische werkstukken. Het kan de werkingscyclus van snelle daling van de dia realiseren, ponsen en afbreken, snel stijgen en stoppen. In de afgelopen jaren hebben het stampen met hydraulische persen de snelheid van het aantal slagen verbeterd, actieve anti-vooringenomen technologie om de nauwkeurigheid van het werk te verbeteren, verbeterde werkkarakteristieken en minder schokgeluidreductietechnologie, energiebesparende hybride transmissietechnologie om installatievermogen te verminderen en multi-drukpuntsynchronisatietechnologie. Er is vooruitgang geboekt bij de positionering van de schuiven en bij de transmissie van CNC-besturingstechnologie. De nadelen van hydraulische persen en mechanische persen in het verleden zijn bijna verdwenen. De traditionele stansbewerkingsapparatuur kan zich in toenemende mate niet aanpassen aan de grootschalige, grootschalige geautomatiseerde productiebehoeften van de moderne auto-industrie op het gebied van technische prestaties, proceskwaliteitsborging en -betrouwbaarheid en economische werking.