hoe gebruik AMD-357 cnc punch machine

1. De persen worden alleen zelfstandig bediend na het leren, het beheersen van de structuur en de prestaties van de cnc-ponsmachine , bekend zijn met de bedieningsregels en het verkrijgen van de exploitatievergunning.

2. Gebruik de veiligheidsvoorzieningen en bedieningselementen op de cnc-ponsmachine op de juiste manier en ontkoppel ze niet willekeurig.

3. Controleer alle onderdelen van de cnc-ponsmachine , zoals transmissie, aansluiting en smering, en de beschermende veiligheidsinrichting is normaal.

4. De machine zou 2-3 minuten leeg moeten werken voor het werk, controleer de flexibiliteit van de voetrem en andere bedieningselementen en bevestig dat deze na een normale werking zonder ziekten kan worden gebruikt.

5. De mallen moeten stevig worden bevestigd, de bovenste en onderste mallen moeten worden uitgelijnd, de juiste positie moet worden gegarandeerd en de testspoeling van de machine moet met de hand worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de mallen onder goede omstandigheden werken.

6. Besteed aandacht aan smering voordat u gaat rijden. Verwijder alle zwevende voorwerpen uit het bed.

7. Wanneer de pers beweegt of loopt, moet de bediener goed staan, een zekere afstand houden tussen de hand en het hoofd van de machine en te allen tijde op de perforatie letten. Geen chatten met anderen is toegestaan.

8. Speciaal gereedschap moet worden gebruikt om kleine stukjes werk te maken voor ponsen of om te maken, en er mag geen hand worden gebruikt om direct te voeden of onderdelen te nemen.

9. Veiligheidsbeugels of andere veiligheidsmaatregelen moeten worden ingesteld om uitgraven te voorkomen bij het maken van lange lichaamsdelen voor het stansen of het maken van kleine onderdelen.

10. Bij een enkele slag mogen handen en voeten niet op de hand- of voetrem worden geplaatst en moeten ze een keer worden bewogen (getrapt) om ongelukken te voorkomen.

11. Wanneer twee of meer personen samen werken, moet de persoon die verantwoordelijk is voor het heffen (vertragen) van de rem aandacht schenken aan de werking van de feeder.

12. Stop aan het einde van het werk, sluit de stroom af, veeg de machine af en ruim de omgeving op.