Voordelen van mechanische CNC Turret Punch

Mechanische CNC revolverpons is door computer software programmering controle draaitafel wiel op een aantal mallen voor een aantal gaten op een plaat om batch stempelen CNC-automatisering apparatuur te bereiken. De belangrijkste toepassing van de industrie, waaronder machines, elektrische apparaten, hardware, enz., Met name de metalen plaat, is de meest gebruikte mechanische CNC-revolverponsindustrie.

Het uiterlijk van de mechanische revolverpons wordt bereikt in een geautomatiseerde productie met een eenvoudige revolverpons, die eenvoudig, tijdbesparend en efficiënt is. Maar de technische staf in de bediening van CNC-revolverponsmachines moet op het probleem letten: vóór gebruik. Lees zorgvuldig de productinstructies, verschillende producten hebben verschillende manieren om te gebruiken, we moeten zorgvuldig begrijpen, om ervoor te zorgen dat de locatie van de verschillende delen van de extreme rol om het probleem op tijd voor te bereiden om het probleem te vinden en op te lossen.

Mechanische CNC revolverpons is de verwerking van plaatwerk producten noodzakelijke machine, machine is verdeeld in bed, pons, transmissie-onderdelen, voederplatform, klemdelen, systemen en ga zo maar door. Wat verwijst naar het lichaam van het gietlichaam en het lijmbody; systeem, dan zijn er IPC-, PIC-punten.

Mechanische CNC revolver pons kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de efficiëntie van de upgrade, meer geschikt voor grote plaatbewerking, natuurlijk niet kan voorkomen dat de tekortkomingen niet geschikt zijn voor grote hoeveelheden verwerking. Er zijn veel soorten mechanische CNC revolverponsmachines, afhankelijk van de verwerking van het werkstuk en de eisen van de keuze, die een mechanische CNC revolverponsmachine heeft, betaalbaar, het is omdat het een mechanische CNC revolverpons is, dus om het bovenste te verzekeren en lagere concentriciteit, Verbeter de nauwkeurigheid van de verwerking om ervoor te zorgen dat het product van de slagingspercentage.

Ten slotte moet de nadruk op het gebruik van mechanische CNC-revolverponsmachines aandacht besteden aan het onderhoud van CNC-pons, regelmatige olieverversing, het circuit controleren en het aandrijfsysteem normaal zijn, in strikte overeenstemming met het correcte gebruik van de volgorde van de werking CNC-machine revolverpons, niet willekeurig de orderbewerking verstoren, om problemen te voorkomen. Het laatste moment om waakzaam te blijven en machines om op een veilige afstand te houden, let op hun eigen veiligheid.