AMD Cnc Punch Machine van kennis

Ten eerste, wat is een CNC torentje punch? De CNC torentje punch (NCT) is samengesteld uit computer controlesysteem, mechanische of hydraulische systeem, servo voeding mechanisme, bibliotheek van de schimmel, schimmel selectie systeem, perifere programmeringssysteem, enzovoort. De CNC

Ten eerste, wat is een CNC torentje punch? De CNC torentje punch (NCT) is samengesteld uit computer controlesysteem, mechanische of hydraulische systeem, servo voeding mechanisme, bibliotheek van de schimmel, schimmel selectie systeem, perifere programmeringssysteem, enzovoort.

Ten tweede, wat zijn de fabrikanten van CNC revolverponsmachine? Er zijn velen in China, de kant van Qingdao, de grote ten oosten van Qingdao is nog relatief goed, de verschillende afdelingen, zijn volledig uitgerust, CNC pagode punch pers voor de fabriek door strenge kwaliteit toezicht en controle. Zorg ervoor de kwaliteit, nauwkeurigheid en stabiliteit van CNC torentje punch. U kunt gaan naar de echte fabriek en kijken.

 

De laatste nadruk ligt op de grote ten oosten van Qingdao. Qingdao Dadong Automation Technology Co., Ltd., die R & D, de productie en de verkoop integreert, streeft naar verbetering van efficiëntie en doeltreffendheid voor plaatwerk verwerking ondernemingen, complete sets van technische oplossingen die voor klanten en maken het Dadong een voornaamwoord van metaalplaat verwerkingsapparatuur in China. Het bedrijf heeft een sterke technisch onderzoek en ontwikkeling centrum, door middel van technologische innovatie te leiden van de ontwikkeling van de industrie, ons bedrijf ontwikkelde een volledige elektrische dubbele servo turret pers (ED200), meer doeltreffende verbetering van de productie efficiëntie van het grote blad metaalverwerkende bedrijven.

 

Schrijven in het einde van het artikel, goed schrijven zoveel goede producten hoeft niet een heleboel overdreven woorden weer te geven, de belangrijkste is het nut van klanten, de klant zei, de klant zei goed, dit product is goed, we geven uw beschrijving van het uitvoeren ance van het product zoveel mogelijk, zodat u zijn geselecteerd. Het kopen van tijd zal niet mis gaan. Als we echt begrijpen van de apparatuur, kunnen we vinden of het geschikt is voor onze eigen processing tools is.