Algemene kennis van toebehoren voor straalmachines en straalmachines

Algemene kennis van toebehoren voor straalmachines en straalmachines:


I. Waaierbladen voor straalmachine

De belangrijkste reden voor het verlies van het mes is dat de mate van contact met het projectiel iets groter is. In vergelijking met andere accessoires is het waaierblad ook serieuzer. De levensduur is ongeveer 500 uur. Beïnvloedt de efficiëntie en kwaliteit van uw schotstralen.

yelun

2. Accessoires voor straalmachines

De richtingshuls in de shotblaster wordt vaak gebruikt om de hoek van de opname aan te passen. Als dit onderdeel beschadigd en versleten is, verspreidt het shotmateriaal zich overal. In dit geval moet het op tijd worden vervangen of onderhouden.


3. Stofafscheider van toebehoren voor straalmachines

Het is een belangrijke en onmisbare stofafscheider in de straalmachine. Ik denk dat ik er niet meer over hoef te zeggen. Het is om een ​​grote hoeveelheid stofverontreinigingen te verwijderen. Het maakt niet uit welke straalmachine in bedrijf is, hij zal een bepaalde hoeveelheid stof en onzuiverheden produceren, evenals de zak van de stofafscheider moet regelmatig worden vervangen, anders heeft dit invloed op uw efficiëntie en het straaleffect. De levensduur is langer dan bij andere componenten. Het duurt naar schatting ongeveer drie jaar. Hoe is uw kwaliteit? Over het algemeen is het beter om een ​​hoogwaardige filterzak te kiezen.

chuchenqi

4. Toebehoren voor straalmachines

Hier om te zeggen dat het pilwiel het belangrijkste beschadigde onderdeel is, waarom zeg je dat? Omdat het een grote rol speelt, als medium tussen de pellets en de messen, zal het van nature slijtage en verlies veroorzaken. De levensduur is ongeveer 1.000 uur.