Filter Dust Collector Hoe effectief stof verwijderen?


x1_1.1377139735_600_450_110010.jpg

Allereerst is onder de filter stofafscheiderapparatuur een soort stofverwijderingsapparatuur?


Filter stofafscheider apparatuur om de woorden te onderscheiden in een groot aantal modellen, filterpatroon moet worden gemaakt in een groot aantal modellen, de kosten van de vrienden van de klant volgens de grootte van de lucht te ontwerpen.

Als de aard van het filterelement van het filterstoffilter bepalend is voor het bepalen welk type stoffilter geschikt is voor de behandeling van het stof. Onder normale omstandigheden is filterpatroonfilter polyestervezel meer, hoge temperatuur is niet erg hoog. De algemene temperatuur van de temperatuur is 100 graden Celsius lager. Natuurlijk zijn er speciaal materiaal op hoge temperatuur, maar de kosten zijn te hoog om ongepast te zijn. Natuurlijk, als u een speciaal verzoek heeft, kunnen wij Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. ontmoeten.

Maar het enige nadeel is dat als u een speciaal filterpatroonmateriaal nodig heeft, accessoires waarschijnlijk moeten worden gekocht. In het productieschema kan meer nodig zijn dan gewone stofafscheiderapparatuur in de bouwperiode van tijd langer.


1342151652615.jpg


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. Wat zijn de voordelen van filterstofopvangapparatuur?


1, volgens de voorwaarden van de omgevingsvereisten module-combinatie van 2m3 / h boven het luchtvolume.

2, touch screen PLC automatische besturing, gemakkelijk om de werkende staat te observeren.

3, externe ventilator bezet door de doos, luchtvolume kan sterk toenemen.

4, het filter automatisch online schoonmaken, geen noodzaak om de host andere operaties te stoppen, wanneer het filter oppervlak verzadiging en weerstand tegen een bepaalde toegestane waarde wanneer de injectieklep automatisch opent, en in de host werkproces op zijn beurt op de filtereenheid alleen terug schoonblazen.

5, het interne gebruik van hoge efficiëntie filterpatroon als een filterelement, vochtbestendigheid, hoge sterkte, aanzienlijk toegenomen de verwerkingscapaciteit.

6, goede afdichting, compacte structuur, gratis secundaire stof, opslaan gebied.

7, lange levensduur, zonder frequente vervanging van filtercomponenten, tot vijf jaar onderhoudsvrij, zodat de stofafscheider altijd in goede staat verkeert.

8, perslucht automatisch schoongeblazen, effectieve regeneratie van filtermateriaal, geen pasta-fenomeen, lage drukverliezen, vermindering van energieverbruik van de ventilator en energiebesparing.

9, sub-micron filter, geen schoorsteen kan direct worden geloosd.

10, de invoer van injectieklep, zijn leven meer dan 1 miljoen keer, energiebesparend persluchtverbruik, vergeleken met de traditionele stofafscheider, de injectiedruk kan worden verminderd met meer dan 30%.

11, het gebruik van 1um verstelbare filter, kan effectief voorkomen dat de inademing van water en olie met deeltjes van puin (optioneel).

ec95fda4e82298f68b3b363da43f8c89_310_0_max.jpg

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd filter stofverwijdering effect van hoe?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd filter stofafscheider eenheid is de huidige stofverwijdering efficiëntie van stofverwijderingsapparatuur, filter, injectie ventiel, het controlesysteem gebruikt wereldberoemde geïmporteerde producten. Filterelement met behulp van polyester peritoneale verbranding methode en uitgegroeid tot een superfilm, de submicron deeltjes filtratie-efficiëntie van maximaal 99,99%, perslucht blazen stof om het filter te herstellen, het controlesysteem met behulp van mens-machine-interface, kan bereiken automatische controle De


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd filter stofafscheider is hoe het principe van het ontwerp?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd Milieu filter stofafscheider uniek ontwerp, van de gootsteen doos na de verticale structuur, om de eenvoudige onderhoudsafdeling proberen het onderhoud ervan te vereenvoudigen, zodat de filtervervanging veiliger, sneller en gemakkelijker. Omdat de stofunit een lange levensduur heeft en een uitstekende stofopvang en reinigingscapaciteit heeft, dus om een lange werking te garanderen, maar als de filter moet worden vervangen, kunnen de snelle, gemakkelijke of gelijkmatige gereedschappen worden gedemonteerd en worden gefacelift.


Bij normaal gebruik, zoals: zwaartekracht, traagheidskracht, botsing, elektrostatische adsorptie, screening enzovoort. Stoflucht vanaf de bovenkant van de ingang in de stofafscheider van het filtertype, de grotere stofdeeltjes als gevolg van een groter oppervlak van de doorsnede, de windsnelheid en een betere directe afzetting, de kleinere stofdeeltjes door het filter. Er bevindt zich stof buiten de filtercartridge, reinig de lucht door het midden van de cartridge in de schone luchtkamer en vervolgens door de uitlaat door de ventilatorontlading. Naarmate het filter verder gaat, nemen het filterstof en stof op het oppervlak van de cartridge toe en naarmate het filter blijft stijgen, manipuleert de halfgeleiderbesturing de elektromagnetische klep om een luchtmembraanventiel te openen, en de hogedruklucht stroomt direct in het Selecteer het filtercentrum, het stof verzameld op het oppervlak van het filter reinigen van een heldere, zodat filterpatroon regeneratie. Het stof is met de hoofdluchtstroom en onder invloed van de zwaartekracht in de stofemmer. Cyclus, continue filtratie, zodat apparatuur continu wordt gegarandeerd.