Klanten van Indonesië bezoeken

Op 29 februari 2016 hebben Indonesische klanten ons bedrijf bezocht. De klanten bezochten ons om meer te weten te komen over de kracht van ons bedrijf, het niveau van de productietechnologie en de capaciteit van onze straalmachine.

Ons bedrijf technisch personeel en verkooppersoneel warm ontvangst van klanten, en had gedetailleerde communicatie met de klanten, voor technische parameters en de verkoop van stralen machine. Vervolgens hebben klanten onze productieworkshop van straalmachine bezocht, zij spreken zeer over de productiestatus van ons bedrijf, de productiecapaciteit, productkwaliteit en technisch niveau.

Door dit bezoek bereikten we een samenwerkingsvoornemen, waarbij klanten uit Indonesië de betaling van apparatuur onmiddellijk regelden. Tegelijkertijd zei de klant dat ze heel blij waren om ons bedrijf te bezoeken, dankzij onze warme en doordachte ontvangst, en een diepe indruk achterliet op de goede werkomgeving, het ordelijke productieproces, de strikte kwaliteitscontrole en de nieuwste technologie.