Saoedi-Arabische klanten bestelden vier apparatuur van Qingdao Puhua

Twee klanten uit Saoedi-Arabië bezochten onze fabriek vorige maand, ze zijn geïnteresseerd in onze straalmachine, zandstralen kamer, schilderkamer en droogruimte.


Onze ingenieurs en verkopers hebben het bedrijf geïntroduceerd, ze zijn erg geïnteresseerd wanneer de klanten weten dat we al meer dan 60 landen hebben geëxporteerd.


Na dat, onze ingenieur gedetailleerde introduceerde ons ontwerp dat ontworpen volgens de eis van klant ' baan, ook een aantal vragen die de klanten geïnteresseerd zijn te beantwoorden. De klanten zijn zeer tevreden met onze ingenieurstechnologie en -ontwerp.

Onze ingenieur begeleidt de klanten om onze werkplaats te bezoeken, zij zijn tevreden met onze siteomgeving en detailverwerking. Ze zijn geschokt toen onze ingenieur hen vertelde dat we speciale CNC-ponsmachines voor een plaat met een dikte tot 25 mm kunnen produceren. Ze zijn ook geïnteresseerd in CNC-ponsmachines en vertelden ons dat we contact zullen houden met het andere project.

Na een bespreking van technologie en prijs, hebben de klanten een beslissing genomen en vier apparatuur besteld bij ons bedrijf, een straalmachine, een zandstralenkamer, een droogkamer en een droogruimte. Het bedrag van dit contract is meer dan 300.000 dollar. De klanten vertelden me dat ze vier andere bedrijven hadden bezocht, maar voor ons hebben gekozen, we zijn erg trots op ons te onderscheiden van de concurrenten.

 

Nu produceren we deze apparatuur voor de klanten.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg