Stralen Machine Wat is het toepassingsgebied?

Stralen van straalmachines


2013112155142.jpg

Roller Transportband Stralen Machine

Oppervlaktereiniging


Kogelstraalapparatuur voor het eerst gebruikt in de gieterij gietstaal, gietijzer oppervlak kleverig zand en oxide huid verwijderen.


Bijna alle gietstukken van staal, grijze gietstukken, kneedbaar staal, nodulair gietijzer, enz. Moeten stralen. Dit is niet alleen voor de verwijdering van oxide schaal en plakkerig zand gieten oppervlak, maar ook casting kwaliteit inspectie onmisbare voorbereidende stappen, zoals grote gasturbine behuizing in de niet-destructieve testen voor de strikte stralen om ervoor te zorgen dat de testresultaten betrouwbaarheid. Bij de productie van algemene gietstukken is kogelstralen een onmisbare technologische maatregel voor het vinden van gietoppervlakdefecten zoals subcutane poriën, slakgaten en kleverig zand, koude scheiding, afpellen en dergelijke. Non-ferrometaal gietstukken, zoals aluminium, koperlegering oppervlaktereiniging, in aanvulling op het verwijderen van de oxide-schaal, vond dat het oppervlak defecten van gietstukken, het belangrijkste doel is om shot peening gebruiken om de bramen en het decoratieve oppervlak van de decoratieve oppervlaktekwaliteit, krijg uitvoerig effect. Bij de productie van metallurgisch staal is kogelstralen of beitsen een proces dat de mechanische of chemische verwijdering van fosforhuid combineert om een hoge productiviteit bij massaproductie van staal te garanderen. Bij de productie van andere gelegeerde stalen platen en stroken zoals siliciumstaalplaten en roestvrijstalen platen, moet na het koudwalsproces worden gezandstraald of beitsen om de oppervlakteruwheid en de nauwkeurigheid van de dikte van de koudgewalste staalplaat te waarborgen.


741235971330309_副本.jpg

Wapening van het werkstuk


Volgens de moderne metaalsterktetheorie is het verhogen van de dislocatiedichtheid in het metaal de hoofdrichting om de metaalsterkte te verbeteren. Stralen is bewezen om de metalen dislocatie structuur van de effectieve methode te vergroten. Dit is een deel van het metaal dat niet door de transformatieharding kan komen (zoals martensietharden) of om de transformatieharding te bereiken op basis van de verdere versterking van het werkstuk, des te belangrijker. Lucht- en ruimtevaartindustrie, auto's, tractoren en andere onderdelen vereisen een laag gewicht, maar de betrouwbaarheidsvereisten worden hoger en hoger. De straalstraalmachine is de belangrijkste procesmaatstaf met behulp van een straalhardingsproces om de sterkte en vermoeidheidssterkte van componenten te verbeteren.