Steel Track Zandstralen machine verzonden naar de Verenigde Staten

Gisteren was de 15GN-serie stalen kogelstraalmachine die naar de Verenigde Staten was gestuurd, gereed en klaar om te worden geladen voor verzending. Ondanks de recente impact van de epidemie, kan het ons er nog steeds niet van weerhouden goederen op tijd voor klanten te leveren.

未标题-1

1.Machine beschrijving

Tumble Belt Type Straalmachine wordt gebruikt voor het verwijderen van het zand en het geoxideerde oppervlak van de werkstukken zoals het gieten, smeden en de lasonderdelen.

2. Functies

Verbetering van de corrosieweerstand tegen corrosie van machine- en metaalprofiel.Verbetering van de antivermoeidheidsprestaties en verlenging van de levensduur van het staal.Verbetering van de prestaties van het stalen oppervlak.

3. Structuur

Automatisch laadsysteem, losband of triltransporteur, magnetische scheider (voor schuren), frequentieomvormer voor turbines en transportband, digitaal bedieningspaneel, explosieveilige stofafscheider.


Qingdao PuHua Heavy Industry Group heeft vele andere soorten straalmachines en CNC-ponsmachines.Als u meer informatie wilt weten, welkom bij Qingdao PuHua Heavy Industry Group.