Toepassingen en voordelen van hangende kettingstralenmachine

Bovenleiding-doorvoer-straalmachine is een apparaat dat roterende waaiers met hoge snelheid gebruikt om projectielen met een bepaalde snelheid naar het werkstuk te werpen, waardoor het oppervlak van het werkstuk effectief wordt gereinigd en versterkt. Door zijn hoge productie-efficiëntie is het geschikt voor massaproductie. Kan een verscheidenheid aan verschillende werkstukken aan, met name onregelmatige en lichtgewicht werkstukken, die veel worden gebruikt in de auto-onderdelenindustrie, machineverwerkende industrie, enz.

未标题-1

De voordelen van een bovenleiding doorgaande straalreinigingsmachine zijn als volgt:

1) Met behulp van kettingketting, multi-hook, stapsgewijze cycluswerking, botsen de werkstukken niet met elkaar en vervormen ze, kunnen ze zoveel mogelijk in de effectieve ruimte worden opgehangen en is de productie-efficiëntie hoog.

2) Met behulp van de single-in en single-out vorm, met de redelijke configuratie van vier krachtige kogelstraalmachines, worden de werkstukken beurtelings geschoten, die voldoen aan de eisen van de TES-02-2 standaardversterkingstechnologie en de verwachte bereiken versterkend effect.

3) Het elektrische regelsysteem maakt gebruik van geïmporteerde PLC om het opstarten en uitschakelen van de volledige set apparatuur te regelen, met een hoge mate van automatisering. Het voert ook dynamische bewaking en bescherming uit van het hele systeem van de volledige set apparatuur, met geluids- en lichtalarmsystemen en automatische foutafhandelingsfuncties.

4) De boven-, onder- en tegenoverliggende zijden van de reinigingskamer zijn gemaakt van hoogwaardig chroom slijtvast gietijzer, dat een lange levensduur heeft. Er worden één hoofd- en twee extra schoonmaakruimten gebruikt; de bovenste naden en werkende deuren zijn afgedicht met meerdere lagen, de structuur is redelijk en de afdichtingsprestaties zijn goed.

(5) Het stofverwijderingssysteem keurt secundaire stofverwijdering goed. De combinatie van cycloonstofverwijdering en pulsfilterstofverwijdering verbetert het stofverwijderingseffect aanzienlijk en de stofemissieconcentratie is lager dan de overeenkomstige nationale norm.