Q69 straalmachine

Q69 straalmachine
Praat nu
Productdetails

Q69 rolbed-straalmachine voor stalen balkstructuur reinigingsapparatuur

Als u geïnteresseerd bent in Q69 Serie staalplaat straalmachine voorverontreinigingslijn , klik dan

Q69 Serie staalplaat straalmachine Voorbehandelingslijn


stalen Q69 rollenbaan gebruikt straalmachine / schot blaster te koop

  Stalen pijp stralen machine / stalen pijp Buitenste muur schot stralen Machines is een combinatie van schone stalen buitenmuur van reinigingsmachine, door stralen om het buitenoppervlak van de stalen buis schoon te maken, schot door binnenin te gooien naar schoon oppervlak, zodat het oppervlak oxide is vervallen.

Het wordt gebruikt vóór het lassen of schilderen op zijn buitenoppervlaktebehandeling van de pijpen. stalen Q69 rollenbaan gebruikt straalmachine / schot blaster te koop

Kenmerken:

      De serie QG speciale straalmachine voor binnen- en buitenmuren voor oppervlaktebehandeling, het afvegen van de oxidebekleding, het lassen van slak, het verschijnen van de metaalachtige glans, het vergroten van het oppervlak van het oppervlak, wat in het voordeel is van UV. Het is van toepassing in de lijn van aardolie en chemicaliën, staal, gecentraliseerde stadsverwarming, gecentraliseerde afvoer enz.

Blaaswiel geplaatst op een geschikte locatie (zoals de kamer of de zijkant van het lichaam eronder), het werkstuk met de rand tegen de rotatie in, maakt het verschillende effect van diameter van de pijplijn stralen mogelijk.

voordelen:

1. Brede toepassing, eenvoudig te installeren en te gebruiken.

2. Aangepast, aan uw behoeften.

3. Goede stabiliteit, laag aantal mislukkingen (technische volwassenheid, technische neerslag, geschoolde werknemers).

4. Uitmuntend uiterlijk (volwassen vaartuig).

5. Grote fabrieken, snelle levering.

6. Strenge afdeling kwaliteitscontrole.

7. Factory directe verkoop met concurrerende prijs.

8. Meer dan 10 jaar productie-ervaring.

9. Professioneel ontwerpteam om u te dienen.

10. Hoofdzakelijk elektrocontrolesysteem keurt internationaal merk goed.

11. CE-certificaat verzekeren u onze kwaliteit.


Als u op zoek bent naar nieuwe q69 stralen machine te koop, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper en overzeese q69 stralen machine van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepaste, professionele, concurrerende, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA q69 stralen machine. En welkom bij groothandel producten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek