QH69 Roller Transportband H Beam Shot Stralen Machine Professionele Fabrikant

QH69 Roller Transportband H Beam Shot Stralen Machine Professionele Fabrikant
Praat nu
Productdetails

Roller Type straalmachine voor het reinigen van werkstukken


Kenmerken:

1. stalen plaat stralen machine heeft drie soorten doorvoer type :

Rollenbaan passeren, wagen passeren, hanger passeren.

2. Ze worden veel gebruikt in de industrie van stalen plaat, staalconstructie, engineering van machines, bruggenbouw en ga zo maar door. Door kogelstralen kan het roest, oxidelagen, lasslakken en andere verontreinigende stoffen verwijderen en oppervlaktespanningskracht elimineren.

3. Na het stralen kan het de hechting van de verffilm met staal verbeteren, de roestwerende capaciteit verbeteren, de kwaliteit verbeteren en de levensduur van de staalconstructie verlengen.

4. De stalen schoten gestraald door explosieturbines worden verzameld , zuiverend door schotencirkelsysteem en blijven opnieuw worden gebruikt voor straalmotoren.

5. De werkprocesstroom van schoten cirkelt systeem : de staalschoten die door het vernietigen van turbines worden gestraald zullen door portretschroeftransportband worden verzameld en aan emmerlift worden geleverd zal dan de emmerlift aan type van het luchtwastype tillen.

6. Na het scheiden worden de stof- en gebroken stalen shots verwijderd van stalen shots en worden goede stalen shots in de opslaglocatie geplaatst.


201512151117460079956.png

Als u op zoek bent naar nieuwe qh69 rollenbaan h straal stralen machine professionele fabrikant te koop, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper en overzee qh69 rollenbaan h straal stralen machine professionele fabrikant van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepast, professioneel, concurrerend, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA qh69 rollenbaan h straal stralen machine professionele fabrikant. En welkom bij groothandel producten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek