Rotor zandzandmachine

Rotor zandzandmachine
Praat nu
Productdetails

Rotor zand blaster machine

Beschrijving

Het heeft schrapers en twee high-speed rotors met een blad werden geïnstalleerd in het chassis van de machine. het chassis draait in wijzerzin, rotor en schraper draaien tegen de wijzers van de klok in. De rotorsnelheid is hoger dan de snelheid van het chassis. Omdat het chassis en de rotor een tegengestelde beweging hebben en de snelheid anders is, verkrijgt het zand van het chassis een ander snelheidsverschil. Zandkorrels produceren overeenkomstige wrijvingskracht en schuifkracht, waardoor het slijpen, mengen en breken wordt veroorzaakt. Dit soort machine vermengt zich niet alleen met een hoge efficiëntie, en het zand na het mengen is van goede kwaliteit.

Toepassingen

Hoofdzakelijk gebruikt voor het gieten van gemengd workshopzand, of het gemengde enige machine vormende zand kan gemengd droog filmzand, hard zand, het zandoppervlakte en het kernzand, het glas, het ceramiek, de vuurvaste materialen, enz. Zijn ook de gebruikte industrie gemengd een verscheidenheid van poeder, korrelige materialen.

technische parameters

Item


S1420S

S1425E

Diameter van de schijf

mm

φ2000

φ2500

Voerhoeveelheid van één keer

kg

1500

3000

produktiviteit


40

90

Kracht van schaven

kw

37

90

Kracht van rotormotor

kw

2 * 18.5

2 * 37

Beoordeling van de rotormotor

opm

34.5

26

Roterende snelheid van rotor

opm

270

350


Als u op zoek bent naar nieuwe rotor zand blaster machine te koop, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper, en overzeese rotor zand blaster machine van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepaste, professionele, concurrerende, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA rotor zand blaster machine. En welkom bij groothandel producten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek