Zandstralen cabine

Zandstralen cabine
Praat nu
Productdetails
Productomschrijving
Zandstralen kamer wordt voornamelijk gebruikt om grote delen of structuren van speciale en complexe werkstuk te behandelen, om oppervlaktereiniging roest te bereiken, verhoging van de hechting tussen het werkstuk en coating en andere effecten. Het spuitpistool geïnstalleerd in de zandstralenruimte kan het oppervlak van de onderdelen reinigen door middel van perslucht als vermogen, metaalschuurmiddel als straalmiddel.

Het werkstuk wordt gedragen door de trolley en het schuurmiddel kan automatisch worden gesorteerd en automatisch worden verwijderd.deuren
De servicedeur is gebouwd in gelaste profielen en heeft stalen stalen platen die sluiten en is intern bekleed met slijtvast rubber. Een exclusief afdichtingssysteem voorkomt het verlies van schurende materialen en maakt het sluiten van de deuren mogelijk, zonder moeite. Optioneel kunnen twee deuren worden geleverd (tunnelachtige ruimte) en één deur voor de operator. Sensoren die op de deuren zijn aangesloten, onderbreken automatisch de straaloperatie wanneer een van hen wordt geopend.
luminaries
Elke constructie en positionering van LED-lampen maken maximaal gebruik van de lichtkracht mogelijk. Het bevestigingssysteem maakt eenvoudige verwijdering mogelijk, voor onderhoud.
Werkkamers
Ingebouwde stalen kleurtegel, ze zijn gemoduleerd om te voldoen aan elke dimensie in hoogte, breedte en lengte. Binnenin (behalve aan het plafond) is er een rubberen coating die ze beschermt tegen slijtage en helpt bij de akoestische isolatie.
Horizontaal transport van schurend materiaal
Dit systeem combineert de aandrijving van schraapwagens die het schurende materiaal naar het midden van de werkkamer leiden, waar het wordt verzameld door een schroeftransporteur (in sommige gevallen door een transportband) die het schurende materiaal naar de voet van de emmer leidt lift (reinigingsapparatuur voor schurende materialen). Over het hele vloeroppervlak bevindt zich een rooster dat is bedekt met een geperforeerde plaat, die grotere onzuiverheden of zelfs kleine onderdelen bevat die per ongeluk op de vloer kunnen vallen. Dit unieke systeem dat wordt gebruikt door CMV vereist een veel kleiner geïnstalleerd vermogen dan de andere systemen, dankzij de wrijvingscoëfficiënt (slijtage), die veel kleiner is in dit systeem.
Controlepaneel
Gemonteerd op een afgeschermde kast, het heeft thermische beveiliging en vergrendeling voor de motoren, waardoor het onmogelijk is om ze in de verkeerde volgorde aan te sluiten. Optioneel wordt het geleverd met een PLC voor de automatische besturing van de apparatuur. Het voldoet aan de belangrijkste internationale normen, waaronder de 60204-1 van de EEG. Als u op zoek bent naar nieuwe zandstralen stand te koop, fabriek prijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper en overzeese zandstralen cabine van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons op, we zijn altijd op uw behoeften van CE, aangepast, professionele, concurrerende, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA zandstralen stand. En welkom bij groothandel producten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek