Zandstraalcabine Prijs

Zandstraalcabine Prijs
Praat nu
Productdetails

Zandstraalcabine


De zandstraalruimte van China kan grote stalen constructiedelen, olietanks, buitenmuren van stalen buizen enzovoort reinigen. Geliefd bij buitenlandse klanten


Elk element van een Blast Room is ontworpen om in balans te zijn met de andere elementen - dit zorgt ervoor dat de stroom van producten, de stroom van schuurmiddel en de stroom van stof soepel en uniform is.

Na een grondig onderzoek en analyse van de doelstellingen en doelstellingen van de explosiekamer, heeft ons team van ingenieurs jarenlange ervaring en een uitgebreide geïnstalleerde basis van explosiekamers die wereldwijd in gebruik zijn om ervoor te zorgen dat het Blast Room-voorstel voldoet aan alle criteria zoals en biedt kansen voor toekomstige ontwikkeling.

Omdat elke Blast Room specifiek per project is ontworpen, zijn de mogelijkheden voor aanpassing eindeloos: meerdere blasters die op één kamer werken; producttoegang via één uiteinde of beide uiteinden van de explosiekamer; schuurherstelopties, waaronder: veegput, dwarstransportband, U-vorm, H-vorm en compleet voor automatisch herstel met transportsysteem of
scrappers; stofafzuiging naar beneden of naar achteren; automatische korrelrecycling met magnetische scheiding.Voor extra flexibiliteit kan ons bedrijf een gecombineerde straal- en verfruimte bieden: zodra het stralen is voltooid en het schuurmiddel is teruggewonnen, wordt een afzonderlijk verfextractiesysteem geactiveerd en kan het schilderen van het product beginnen. De verminderde productbehandeling zorgt voor extra kwaliteitscontrole, voordelen en kostenbesparingen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe zandstraalcabine prijs te koop, fabrieksprijs, merk, gemaakt in China, hete verkoop, directe verkoper en overzeese zandstraalcabine prijs van professionele fabrikant, leverancier en fabriek, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd op uw behoeften van CE, op maat, professioneel, concurrerend, hoge precisie, nieuwe en goede kwaliteit, en PUHUA zandstralen cabine prijs. En welkom bij groothandelproducten met een goede kwaliteit en professioneel ontwerp van ons.
Onderzoek